TOKAT / NİKSAR - BÜYÜKATA İLKOKULU

Şbt

Okulumuza Niksar Belediyesinden gelen Çevre Mühendisi Merve VARDAR tarafından 3 ve 4. sınıf öğrencilerine "Çevre Bilinci ve Sıfır Atık" eğitimi verildi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde okullarda 15-19 Ocak 2024 tarihleri arasında hafta boyu öğrencilerin çok yönlü gelişimine odaklanan; bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yapılması, kendilerini ifade edebilecekleri etkinliklerin gerçekleştirilmesi istenmiştir.

Bu doğrultuda okulumuzda uygulanacak program belirlenmiştir.

15-19 OCAK 2024 TARİHLERİ ARASI OKUL ETKİNLİKLERİ FAALİYET PLANI

15 Ocak 2024 Pazartesi

-Akıl ve Zeka Oyunları

-Kitap Okuma Etkinliği

16 Ocak 2024 Salı

-Sportif Faaliyetler

17 Ocak 2024 Çarşamba

-Sinema, Çizgi Film, Masal İzleme ve Dinleme

18 Ocak 2024 Perşembe

-Okul İçi ve Dışı Yemek Etkinliği

19 Ocak 2024 Cuma

-Karne Dağıtımı

Ock

11/01/2024 tarihinde Niksar İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 3 ve 4. sınıf öğrencilerimize "Tüberküloz" eğitimi verildi. eğitimi veren Dr. Adil TUĞSEL ve Hemşire Nurhan TEPEBAŞI'ya teşekkür ederiz.

Ara

Rehberlik Araştırma Merkezinden gelen öğtretmen Münir SUBAŞI, Yalçın DEMİR, Tayfun ARSLAN tarafından 4.sınıf öğrencilerine Akran Zorbalığı, öğretmenlere ise İhmal ve İstismardan Korunma Semineri verildi.

Ara

Okulumuzda 19/12/2023 tarihinde saat:14:05'te çök,kapan, tutun ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Kas

Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı yapıldı. Emeği geçen Habil KOÇ öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Büyükata İlkokulu Okul Servis Araçları Taşıma İlanı

2023-2024 Öğretim yılı boyunca Niksar Büyükata İlkokulu’nun öğrencilerinden isteyenlerin adreslerinden alınarak taşımacıyı tespit komisyonu ve taşımacı tarafından ortaklaşa belirlenen güzergâhlardan okula getirilmesi ve ders bitiminde de tekrar adreslerine geri götürülmek suretiyle taşımacılığının Okul Servis Araçları yönetmeliği kapsamında yapılacaktır.

İLANDIR

T.C.

NİKSAR  KAYMAKAMLIĞI

Büyükata İlkokulu Müdürlüğü

1)      İŞİN NİTELİĞİ VE YERİ,

2023-2024 Öğretim yılı boyunca Niksar Büyükata İlkokulu öğrencilerinden isteyenlerin adreslerinden alınarak taşımacıyı tespit komisyonu ve taşımacı tarafından ortaklaşa belirlenen güzergâhlardan okula getirilmesi ve ders bitiminde de tekrar adreslerine geri götürülmek suretiyle taşımacılığının Okul Servis Araçları yönetmeliği kapsamında yapılmasıdır.

2)      ŞARTNAME VE EKLERİNİN NEREDEN HANGİ ŞARTLARLA ALINACAĞI,

Niksar Büyükata İlkokulu Taşımacıyı Tespit Komisyonu

GOP Mah.Mehmet Akif Ersoy Caddesi Okul Sok. No:12  Niksar/Tokat

Telefon:0 356 5279030-113

Servis çalıştırma işine ait şartnamenin tasdikli örnekleri isteyenlere bedelsiz verilir.

3)   SERVİS ÇALIŞTIRMA İŞİNİN NEREDE, HANGİ TARİH VE SAATTE YAPILACAĞI,

İstekliler, 14 EYLÜL 2023 Perşembe günü saat 15:00’e kadar servis taşıma işi için istenen evraklarını komisyona tutanakla teslim edecektir.

4)  İSTEKLİLERDEN ARANILAN BELGELERİN NELER OLDUĞU,

Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenilen belgeler şunlardır:

a) Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

b) Gerçek kişi olması hâlinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

c) Tüzel kişi olması hâlinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

ç)Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilikler de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,

d) Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu,

e) Tahdit ve/veya tahsis uygulanan illerde tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri, diğer illerde ise Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri,

f) Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi,

5)  OKUL SERVİS ARACI OLARAK ÇALIŞTIRILACAKLARIN TESPİTİ

Komisyon isteklilerin belgelerini inceleyerek eksik belge nedeniyle değerlendirmeye alınmayacakları tespit eder. Bu işlemler, istekliler önünde bir tutanakla tespit edilir. Tutanaktan sonra, okul servisi taşıma işine katılamayacak olanlar salondan çıkartılır.

Komisyon karar verirken; isteklilerin araç yaşı, öz mal durumları, okulun bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde gerçek kişilerde ikametgâhının, tüzel kişiliklerde ise şubesi ve/veya merkezinin bulunması, aynı okulda daha önce servis taşıma işi yapıp yapmadığı ve servis taşıma işine başladığı tarihi dikkate alınacaktır.

Şartnamedeki tüm maddeler istekli tarafından “okunup kabul edildi” şeklinde el yazısı ile yazılarak imzalanacaktır. Aksi takdirde teklif değerlendirmeye alınmayacaktır.

Belirtilen kriterlere göre yaptığı değerlendirme sonucunda uygun bulduğu istekliye okul servis taşıma işini yaptırmaya karar verir.

Taşımacıyı Tespit Komisyonu

Önder YILMAZ                       Şükran BECERİKLİ                    Sezgin DOLU

Okul Müdür V.                       Okul Aile Birliği Başkanı            Öğretmen Asil Üye

Fatma URAL                                Beyhan ÖZDEMİR

Üye (Veli)                                      Üye (Veli)

Haz

Niksar Kaymakamlığı, Niksar Belediyesi, Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tema Vakfı Niksar Sorumluları tarafından düzenlenen "Evimde Sıfır Atık" projesine katılan 3 ve 4.sınıflarımıza teşekkür belgesi verilmiştir.