TOKAT / NİKSAR - BÜYÜKATA İLKOKULU

BÜYÜKATA İLKOKULU

Adres
G.OSMANPAŞA MAH. OKUL SK. ŞEHİT BÜLENT AY ORTAOKULU BLOK NO: 18 İÇ KAPI NO: 1 NİKSAR / TOKAT
Vizyon
Vatanımızın ihtiyacı olan ahlaklı, genç dinamik, özgüvene sahip, kendi görüş ve düşüncelerini rahatça anlatabilen kendisi ve çevresi ile barışık, bilimsel ve teknolojik gelişmelerin bilincinde düşündükleri ile yaptıkları arasında tutarlılığı olan, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrenmeyi öğreterek, doğru ile yanlışı, amaç ile aracı tutarlı bir şekilde ayırt etmeyi başaran, vatanına, milletine bağlı; milli, manevi sosyal- kültürel ve ruhsal becerileri geliştirip sahip çıkan ; ülkesinin çağdaş dünyada yerini almasına çalışan, üretken bireyler yetiştirmek.
Kömür-Kalorifer
İlçe Merkezi