TOKAT / NİKSAR - BÜYÜKATA İLKOKULU

Nis

Okulumuz 3 ve 4. sınıf öğrencilerine öğrenme sitilleri, verimli ders çalışma yöntemleri, dikkati geliştirme çalışmaları konusunda Niksar RAM Müdürlüğü öğretmenleri tarafından seminer verildi. Emeği geçen Münür SUBAŞI, Yalçın DEMİR ve Tayfun ARSLAN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Şbt

Okulumuza Niksar Belediyesinden gelen Çevre Mühendisi Merve VARDAR tarafından 3 ve 4. sınıf öğrencilerine "Çevre Bilinci ve Sıfır Atık" eğitimi verildi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde okullarda 15-19 Ocak 2024 tarihleri arasında hafta boyu öğrencilerin çok yönlü gelişimine odaklanan; bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yapılması, kendilerini ifade edebilecekleri etkinliklerin gerçekleştirilmesi istenmiştir.

Bu doğrultuda okulumuzda uygulanacak program belirlenmiştir.

15-19 OCAK 2024 TARİHLERİ ARASI OKUL ETKİNLİKLERİ FAALİYET PLANI

15 Ocak 2024 Pazartesi

-Akıl ve Zeka Oyunları

-Kitap Okuma Etkinliği

16 Ocak 2024 Salı

-Sportif Faaliyetler

17 Ocak 2024 Çarşamba

-Sinema, Çizgi Film, Masal İzleme ve Dinleme

18 Ocak 2024 Perşembe

-Okul İçi ve Dışı Yemek Etkinliği

19 Ocak 2024 Cuma

-Karne Dağıtımı

Ock

11/01/2024 tarihinde Niksar İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 3 ve 4. sınıf öğrencilerimize "Tüberküloz" eğitimi verildi. eğitimi veren Dr. Adil TUĞSEL ve Hemşire Nurhan TEPEBAŞI'ya teşekkür ederiz.

Ara

Rehberlik Araştırma Merkezinden gelen öğtretmen Münir SUBAŞI, Yalçın DEMİR, Tayfun ARSLAN tarafından 4.sınıf öğrencilerine Akran Zorbalığı, öğretmenlere ise İhmal ve İstismardan Korunma Semineri verildi.

Ara

Okulumuzda 19/12/2023 tarihinde saat:14:05'te çök,kapan, tutun ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Kas

Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı yapıldı. Emeği geçen Habil KOÇ öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.